Adres Massagepraktijk:

Lambertushof 63
5667SC Geldrop

info@inbalansgeldrop.nl

Mob: 06 - 41 00 35 91

 

Beauty

Openingstijden:

Alleen op afspraak
Beauty
  • Header

jakljdkljdklajdkla

Hartenkreetjes zijn kaartjes met korte, krachtige zinnetjes waarmee je een positief moment voor jezelf kunt creëren.

Al jaren maak ik thuis en in mijn massagepraktijk gebruik van verschillende soorten kaarten zoals coach-, bewustzijns-, inzicht- en inspiratiekaarten. Voor zowel kinderen als volwassenen. Maar...voor mijn gevoel miste ik altijd iets of pasten de kaarten niet bij mij.

Daarom besloot ik dat het tijd werd om mijn eigen kaartjes te gaan ontwikkelen.

'Geloof in jezelf en volg je hart' is mijn motto en de naam Hartenkreetjes was snel geboren. Samen met mijn kinderen Floortje en Sebastiaan heb ik de 52 teksten geschreven. Vervolgens de kaartjes ontworpen wat resulteerde in een jongen en een meisje in een open veld die geruisloos een hartenkreet uiten (de achterkant van elk kaartje) en een hart op de voorkant waarin de teksten zijn geplaatst. Het plaatje was compleet en toen begon de testfase van de kaartjes met uiteindelijk een geweldig resultaat.

Hoe het werkt?

Heel simpel!

Er zitten 52 Hartenkreetjes in een doosje.

Je schudt de kaartjes en legt ze met de achterkant naar boven. Kies nu op je gevoel een kaartje. Dit is het Hartenkreetje dat op dat moment bij jou past, dat jou een fijne gedachte geeft

Met Hartenkreetjes als

 "Ik ben lief voor mezelf!" of
 "Ik maak plezier en ik geniet!"

creëer je een positief moment voor jezelf.

     

Het kaartje kun je bij je dragen of je legt het ergens neer waar je het vaak ziet.

Zo kun je door de dag heen een blik werpen op het positieve zinnetje.

Neem er de tijd voor om de kracht van het Hartenkreetje te voelen en te ervaren. Je zult merken dat het een steuntje in de rug geeft.

Gebruik de Hartenkreetjes waar en wanneer je maar wilt en laat je hart spreken!

 

Voor wie zijn Hartenkreetjes bedoeld?

Aan Hartenkreetjes is geen leeftijd gebonden. Ze worden gebruikt door jong en oud.

Voor thuis, maar ook voor (kinder)yogadocenten, (kinder)therapeuten, (kinder)coaches en basisschool leerkrachten zijn Hartenkreetjes heel geschikt om mee te werken.

 

Wanneer trek je een Hartenkreetje?

De Hartenkreetjes gebruik je natuurlijk zoals dat bij jou past. Er is geen vast gebruik voor.

Maar waar je aan kunt denken:

 Je kunt elke ochtend een kaartje trekken en dat wordt dan jouw motto voor die dag. Elke dag begin je dan met een fijne gedachte.
 In het doosje zitten 52 Hartenkreetjes. Dat is voor elke week van het jaar één kaartje. Heb je een kaartje getrokken en heeft dat kaartje de hele week jouw aandacht gehad, dan leg je het opzij en trek je voor komende week een nieuw kaartje.
 Zit je even niet lekker in je vel? Zie je ergens tegenop? Trek dan een Hartenkreetje voor dat moment.

Kom je voor een weekendcursus en wil je graag overnachten in plaats van op en neer rijden? Dat kan!

Op ongeveer 4 km vanaf Zorglandgoed 't Huisven in het centrum van Heeze ligt Bed an Breakfast 'In de Molenstraat'. Het huis staat midden in de tuin en is gelegen in een rustige straat.

Kom je met de trein, dan ligt de Bed and Breakfast op 5 minuten loopafstand en in de directe omgeving kun je heerlijk eten.

De bed and breakfast heeft twee kamers.

Tarieven:

Kamer 1: € 35,00* per persoon inclusief ontbijt, BTW en toersitenbelasting.
Kamer 2: € 30,00* per persoon inclusief ontbijt, BTW en toersitenbelasting.

*Neem contact op met Renske voor de actuele tarieven.

Contactgegevens:

Bed and Breakfast 'In de Molenstraat'
Contactpersoon: Renske

Molenstraat 41
5591 HA Heeze
040-2263318
06-34332685

Of reserveer direct: Bed and Breadfast 'In de Molenstraat" Heeze

bed and breakfast-2bed and breakfast-3bed and breakfast-4bed and breakfast-5bed and breakfast-6

Kamer 1:

De kamer bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van een groot bed (lits-jumeaux), wastafel en groot balkon met zitje.
Er is draadloos internet mogelijk. De badkamer voor de gasten heeft douche en toilet en bevindt zich op de begane grond.

kamer 1-1 kleinkamer 1-2 klein

Kamer 2:

De kamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft twee 1-persoons bedden. De badkamer voor de gasten heeft een douche, toilet en wastafel en bevindt zich op de begane grond.

kamer 2-1 kleinkamer 2-2 klein

Massagepraktijk In Balans Geldrop, gevestigd aan Lambertushof 63 5667 SC Geldrop, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.inbalansgeldrop.nl
Lambertushof 63
5667 SC Geldrop
+31641003591

Majolica Jonkers-de Ruijter is de Functionaris Gegevensbescherming van Massagepraktijk In Balans Geldrop. Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Persoonsgegevens die wij verwerken

Massagepraktijk In Balans Geldrop verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Lijst met contactgegevens van de klant via een app


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Massagepraktijk In Balans Geldrop verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- het afhandelen van jouw betaling;
- je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
- je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.


Geautomatiseerde besluitvorming

Massagepraktijk In Balans Geldrop neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Massagepraktijk In Balans Geldrop) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Massagepraktijk In Balans Geldrop bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 2 jaar voor alle verzamelde persoonsgegevens vanaf de datum van de laatste afspraak.


Delen van persoonsgegevens met derden

Massagepraktijk In Balans Geldrop verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze alleen verstrekken aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Massagepraktijk In Balans Geldrop gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Massagepraktijk In Balans Geldrop en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Massagepraktijk In Balans Geldrop neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heb je jezelf ingeschreven voor een massagecursus en/of workshop en wil je deze annuleren?

Dat is mogelijk tegen de volgende voorwaarden:

  • Een cursus en/of workshop kun je alleen schriftelijk annuleren. Dit kan door middel van een brief naar het contactadres of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt altijd een bevestiging van je annulering.
  • Als je annuleert, dan worden er voor de cursus 50 euro en voor de workshop 5 euro administratiekosten in rekening gebracht. Heb je jouw betaling al gedaan, dan wordt het betaalde bedrag minus de adminstratiekosten aan je teruggestort. Heb je de cursus en/of workshop nog niet betaald, dan ontvang je een factuur voor betaling van de administratiekosten.
  • Annuleer je binnen twee weken voor aanvang van de massagecursus en/of workshop, dan betaal je het volledige tarief van de cursus en/of workshop. Je kunt er ook voor kiezen om iemand anders in jouw plaats de cursus en/of workshop te laten volgen.
  • Indien je wegens ziekte de cursus en/of workshop moet annuleren, dan ontvang je 100% van het door jouw betaalde bedrag terug. Maar alleen als je een verklaring van je behandelend arts kunt overleggen.
  • Mocht door omstandigheden een cursus en/of workshop niet kunnen doorgaan, dan wordt het betaalde bedrag voor 100% aan je teruggestort.

 

Heb je jezelf ingeschreven voor een Hammam Beleving en wil je deze annuleren?

Dat is mogelijk tegen de volgende voorwaarden:

  • De Hammam Beleving kun je alleen schriftelijk annuleren. Dit kan door middel van een brief naar het contactadres of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt altijd een bevestiging van je annulering.
  • Als je annuleert, dan worden er 12,50 euro administratiekosten in rekening gebracht. Heb je jouw betaling al gedaan, dan wordt het betaalde bedrag minus de administratiekosten aan je teruggestort. Heb je de Hammam Beleving nog niet betaald, dan ontvang je een factuur voor betaling van de administratiekosten. Je kunt er ook voor kiezen om iemand anders in jouw plaats voor de Hammam Beleving te laten komen. Dan zou je dit verder onderling kunnen regelen en hoef je alleen door te geven dat er iemand anders komt.
  • Indien je wegens ziekte moet annuleren, dan ontvang je 100% van het door jouw betaalde bedrag terug. Maar alleen als je een verklaring van je behandelend arts kunt overleggen.
  • Mocht door omstandigheden de Hammam Beleving niet kunnen doorgaan, dan wordt het betaalde bedrag voor 100% aan je teruggestort.

◾Wil je graag gemasseerd worden maar ben je nog nooit bij een masseur geweest?
◾Vind je de stap naar een masseur groot en wil je voor je massage uitgebreide informatie ontvangen?
◾Heb je geen behoefte aan een standaard massage, maar een massage afgestemd op jouw lichaam?
En
◾ Vind je het belangrijk dat er naar je wordt geluisterd en er wederzijds vertrouwen is?

Dan is de kennismakingsmassage iets voor jou en deze krijg je helemaal van mij kado.

Voor de kennismakingsmassage trek ik een uur uit. We beginnen met een intakegesprek waarbij je uitgebreid kunt aangeven wat de reden is om te kiezen voor massage. Daarna zal ik met je doorspreken welke massage geschikt voor je is, hoe ik werk en wat je kunt en mag verwachten. Als alles duidelijk is, ontvang je van mij een ontspannende nek/rug/schoudermassage van ongeveer 25 minuten. Deze massage is bedoeld om een indruk te krijgen hoe een massage voelt die door mij wordt gegeven.

Na de massage krijg je van mij nog een lekker glas water en bespreken we samen het vervolgtraject.

Wil je gebruik maken van dit speciale aanbod? Vul dan het contactformulier in.

Extra voordeel voor ondernemers!


Als ondernemer ben je altijd druk in de weer. Vaak is er weinig ruimte om wat aandacht aan jezelf te besteden. Pijnklachten rond de schouderbladen en onderrug en vastzittende nek- en schouderspieren worden nogal eens genoemd. Vaak zijn dit uitingen van de drukte van alledag en/of een verkeerde werkhouding, zoals het te lang achter de computer zitten. Het zijn tekenen van overbelasting.

Behalve klachtenbehandeling is een regelmatige massage juist een goede manier om klachten te voorkomen.

Naast deze mooie voordelen van een massage heb je als ondernemer ook nog eens het extra voordeel dat je massages fiscaal aftrekbaar zijn.

 

Je bent natuurlijk zelf de beste investering voor je onderneming!

 

Tarieven inclusief
BTW
21% BTW    exclusief
BTW
       
Sportmassage      
30 minuten € 30,00 € 5,21 € 24,79
60 minuten € 43,50 € 7,55 € 35,95
       
Nek/rug/schoudermassage        
30 minuten € 30,00 € 5,21 € 24,79
       
Anti-Hoofdpijnmassage      
30 minuten € 30,00 € 5,21 € 24,79
       
Avondtoeslag      
maandag t/m donderdag
vanaf 18.00 uur
     
- 30 minuten €   1,50 € 0,26 €   1,24
- 60 minuten €   3,00 € 0,52 €   2,48
       
vrijdag
vanaf 18.00 uur
     
- 30 minuten €   7,50 € 1,30 €   6,20
- 60 minuten € 12,50 € 2,17 € 10,33


Tariefwijzigingen en typefouten voorbehouden.

 

 

- Op dit moment is het erg druk in mijn praktijk en kun je online geen afspraak inplannen. Wil je graag een afspraak maken, dan wil ik je vragen om mij een mail te sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een WhatsApp-berichtje naar 06-41003591 dan kijk ik wat er nog mogelijk is. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op! Bellen mag ook, maar ik ben niet altijd in de gelegenheid mijn telefoon aan te nemen. Warme groet, Majolica -

Online een afspraak maken is heel handig!

Wanneer je een afspraak online hebt ingepland ontvang je van mij per mail of Whatsapp een bevestiging. Deze bevestiging is bindend.

Mocht je in de online agenda geen mogelijkheid vinden om jouw afspraak in te plannen. Mailen of bellen mag natuurlijk altijd!

Bij het maken van een afspraak, online, per mail, telefonisch of via WhatsApp, ga je akkoord met mijn privacy-verklaring.


Praktijk voor sport- en ontspanningsmassage

 

Kiezen voor een massage is bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Je bent op mijn website terecht gekomen omdat je een massage nodig hebt. Heb je pijnklachten, sport je veel en mogen de spieren eens aangepakt worden, of heb je 'gewoon' een ontspanningsmassage nodig?

Je bent bij mij aan het goede adres. Als specialist op het gebied van massages bied ik behandelingen op maat aan. Dit betekent dat ik kijk welke behandeling bij jou past en dat we samen overleggen welk traject we gaan volgen.

Een massage is ontspannend waardoor stress vermindert, het verbetert de bloedsomloop en voorkomt stijve spieren. Massages zijn daarom niet alleen een luxe, maar helpen je ook om gezond en fit te worden en te blijven.

Als je al wat langer met je klachten rondloopt of het idee hebt dat het nodig is om een keer gemasseerd te worden dan is het nu tijd om daar wat aan te doen en de stap te maken naar een fitter en meer ontspannen lijf!

Maak nu een afspraak! Je bent van harte welkom!

Warme groet,

 

Majolica Jonkers

 


* Mijn praktijk is aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche (BMS) en het Register Gecertificeerde Docenten Babymassage (RGDB).

Masseur